FORSLAG (oppd.18.6.2010)

Her legger vi ut forsalg til sosiale aktiviteter og andre saker som har kommet inn til styret og som vi ønsker tilbakemelding på fra våre medlemmer. Forslag og tilbakemeldinger sendes til post@hessjoen.net. Følgende forslag er mottatt:
 
FISKEKONKURRANSE 
Det kan være isfiskekonkurranse i påska. Enten etter gaukrennet eller en annen dag. Premiering til størst fisk og til største fangst i antall.
Det kan også være stangfiske på sommers tid. Kanskje i Båtvika forbindelse med årsmøtet? Premiering til størst fisk og til største fangst i antall.
 
TRIMPOST
Kan det være interesse for hyttefolket ved Hessjøen at det settes opp en trimpost? En slik trimpost må ikke være altfor langt unna allfarvei for da kan både store og små benytte seg av dette. Trimposten kan flyttes med jevne mellomrom. Hvor trimposten står legges ut på hjemmesiden enten med stedsangivelse på kart, eller som en rebus som må løses for å finne trimposten. Dette kan føre til at vi blir bedre kjent i nærområdet, og at vi kan treffe andre trivelige hyttefolk når vi raster ved trimposten.